Skip to content

Document Header

Свечано затварање 24. сезоне међународних волонтерских радних кампова у Србији

Свечано затварање 24. сезоне међународних волонтерских радних кампова у Србији published on

Канцеларија за младе Врњачка Бања је учествовала на свечаном затварању 24. сезоне међународних волонтерских радних кампова у Србији.
У прелепој атмосфери Аеро клуба у Београду 26. новембра ове године одржано је свечано затварање 24. сезоне међународних волонтерских радних кампова у Србији.

Поред затварања летње сезоне волонтерских радних кампова Младих истраживача Србије (МИС) ово је уједно био и завршни догађај пројекта „Волонтери-активни и мобилни млади“ који је подржан од стране Министарства омладине и спорта. Циљеви свечаног затварања су били приказ резултата пројеката у целини, корисника и партнера пројекта, медија и шире јавности са примерима успешних волонтерских пројеката. Представљен је и штампани приручник за организаторе волонтерских програма и новог начина промовисања и вредновања волонтирања-onlajn курс о волонти4. kancelarija za mlade vrnjacka banjaрању Младих истраживача Србије-Волонтерског сервиса Србије(МИС–ВСС). Овај догађај је представљао и радни састанак на коме су се сусрели разни профили партнера МИC – ВСС-а у циљу планирања будућих активности на плану међународне размене волонтера. На једном месту нашло се око 50 учесника летњих кампова МИС-а и потенцијални нови учесници. Међу присутнима били су организатори међународних волонтерских програма у Србији, контакт тачке за слање волонтера на међународне програме, лидери волонтерских програма, волонтери, Канцеларије за младе и удружења за младе из целе Србије.
Присуство Канцеларије за младе Врњачка Бања овом догађају је од великог значаја обзиром да је Канцеларија заинтересована за активно учествовање у организацији међународних радних кампова.

Primary Sidebar

Back To Top