Skip to content

Document Header

Пројекат „Први иновативни корак“ младих Врњачке Бање

Пројекат „Први иновативни корак“ младих Врњачке Бање published on

02.kancelarija za mlade vrnjacka banja

Пројекат је у протекла 3 месеца окупио 12 младих особа из Врњачке Бање, који су учествовали у  радионицама на тему запошљивости, а затим ће  имати и организоване посете предузећима.

Пројекат „Први иновативни корак“ реализује се у оквиру пројекта „ Уз добар алат вештина је занат“ који Национална асоцијација практичара/ки омладинског рада (НАПОР) спроводи уз подршку Министарства омладине и спорта и USAID – пројекта одрживог локалног развоја.

Дванаест младих, старости од 17 до 22 године, посетиће предузећа у Врњачкој Бањи, проћи ће  серију  радионица на тему запошљивост, а затим ће иматисусрете са предузећима.

Дванаест младих, старости од 17 до 22 године, посетиће предузећа у Врњачкој Бањи која представљају пример добре пословне праксе. Осим што ће се на овај начине на лицу места информисат01.kancelarija za mlade vrnjacka banjaили о иновацијама које фирме примењују, учесници/це пројекта ће тако створити и могућност за будућу сарадњу са истим предузећима у будућности.

Након завршетка посете, учесници/це пројекта ће се заједно са представницима/цама Канцеларије за младе потрудити да дођу до закључка  шта је то иновативно у пословању што може бити предложено осталим предузећима.

На самом крају пројекта „Први иновативни корак“ биће организована конференција на којој ће бити презентовани једноставни, а иновативни начини пословања. На конференцији ће и предузетници изнети своја  очекивања о пословној сарадњи са младима.

 

Primary Sidebar

Back To Top