Skip to content

Document Header

Свечано отворена канцеларија за младе Врњачка Бања

Свечано отворена канцеларија за младе Врњачка Бања published on

08.kancelarija za mlade vrnjacka banja

Током церемоније, присутне активисте, сараднике канцеларије за младе и представнике локалне самоуправе поздравили су Бобан Ђуровић, председник општине Врњачка Бања, Сања Цветковић, координатор канцеларије за младе и Александра Кнежевић, руководилац Групе за међународну сарадњу Министарства омладине и спорта.

Александра Кнежевић изразила је задовољство свим оним што су млади људи из Врњачке Бање организовали у својој локалној средини у претходном периоду и што су енергија и упорност младих резултирали отварањем канцеларије за младе. Указала је на досадашњу подршку Министарства омладине и спорта, уз напомену да су врата ове институције увек отворена за младе људе и њихове идеје и иницијативе. Посебно се осврнула на значај сталног успостављања партнерства са другим актерима од значаја у омладинском пољу, са задовољством констатујући да церемонији присуствују представници бројних институција са локала, млади волонтери, представници великог броја канцеларија за младе из региона, али и локални медији.

Након уводних излагања, присутнима је приказан и кратак филм о досадашњим активностима канцеларије за младе и додељене су захвалнице најактивнијим волонтерима.

Primary Sidebar

Back To Top