Skip to content

Document Header

Размена искустава волонтерке КЗМ-а

Размена искустава волонтерке КЗМ-а published on

Јако сам поносна сваки пут када имам прилику да представим Србију, Врњачку Бању, Канцеларију за младе и да учиним нешто корисно како за себе тако и за своју локалну заједницу.

image
Држећи предавање у Омладинском клубу желела сам да подстакнем активност младих тако што сам им причала о студенској конференцији у Немачкој, о пројектима са Канцеларијом за младе, волонтерским акцијама и пројектима које сам организовала са организацијом А-SMYLE (American Serbia and Montenegro Youth Leadership Exchange), разменама у иностранству, надајући се да ће они бити и сами инспирисани, пријављивати се и учествовати у сличним активностима. Унапређујући нас саме, унапређујемо и свет око себе, вршњаке, суграђане, који ће се, следећи наш добар пример, и сами одлучити да шире позитиван дух активизма.
Као што мото Интернационалне Студенске Недеље каже:“Усуди се да бринеш!“, тако и ја поручујем младима да се усуде на нови корак у животу, да верују у себе и своје способности, јер бринући о себи и другима бринемо и о бољој будућности свих нас.
Јована Перовић, волонтер Канцеларије за младе

Primary Sidebar

Back To Top