Skip to content

Document Header

БЕСПЛАТНА, СЕРТИФИКОВАНА ОБУКА ЗА МЛАДЕ

БЕСПЛАТНА, СЕРТИФИКОВАНА ОБУКА ЗА МЛАДЕ published on

Регионална агенција за просторни и економски развој Рашког и Моравичког округа у сарадњи са Канцеларијом за младе општина Врњачка Бања ће одржати бесплатну, сертификовану, обуку за почетнике у бизнису, тзв. START UP обуку и Обуку за Управљање финансијама у периоду од 10.05.до13.05.2016.године.

АААА
Место реализације обуке је Омладински клуб који се налази на адреси: Војвођанска 2-6, Врњачка Бања.
Пријаве можете попунити у просторијама Омладинског клуба сваким радним даном од 14:00 до 21:00 ч.
Последњи рок за пријаву је понедељак, 09. мај 2016. године до 21:00 ч.
Одабрани учесници/це ће бити контактирани/не током наредног дана.
Максималан број учесника/ца на радионици је 20.
Обука за почетнике у послу се ради по методологији Националне агенције за регионални развој и састоји се из четири модула:

• Профил успесног предузетника/мотивациони део
• Правни аспекти пословања
• Финансијски извори финансирања
• Пословни план
Циљ одржавања бесплатне обуке је унапређивање знања и вештина потенцијалних предузетника, подизање нивоа предузетничке културе чиме се ствара могућност за покретање сопственог посла, отварање нових привредних субјеката што ће довести до смањења незапослености кроз самозапошљавање и отварање нових радних места.
Полазници који успешно заврше обуку добиће сертификат, који је неопходан приликом аплицирања за средстава за самозапошљавање, које додељује Национална служба за запошљавање или приликом конкурисања за старт-уп кредите код Фонда за развој Републике Србије.
Обуке ће реализовати сертификован тренер Соња Јевремовић.
Ова обука се реализује у оквиру програма стандардизованог сета услуга за микро, мала и средња предузећа и предузетнике у 2016. години који реализује акредитована Агенција за регионални развој.

Primary Sidebar

Back To Top