Skip to content

Document Header

РЕАЛИЗАЦИЈА ПРОЈЕКТА “ПРОГРАМ СТРУЧНОГ ОСПОСОБЉАВАЊА МЛАДИХ”

РЕАЛИЗАЦИЈА ПРОЈЕКТА “ПРОГРАМ СТРУЧНОГ ОСПОСОБЉАВАЊА МЛАДИХ” published on

logoПројекат “Програм стручног оспособљавања младих” спроводи Општина Врњачка Бања, а финансира Министарство омладине и спорта Републике Србије.

Програм стручног оспособљавања младих представља континуирану и програмску активност за стицање знања, вештина и компетенција за самостално обављање послова и радних задатака младих незапослених без радног искуства.

Пројекат „Програм за стручно оспособљавање младих“ представља едукацију младих за различита занимања и едукација за самостално обављање посла,  који ће код младих пробудити предузетнички дух. Пројектом ће се едуковати 70 млади који ће завршити стручне курсеве и  едуковати за одређене струке и добити лиценциране сертификате који ће допринети до бољег позиционирања њихове стручне спреме код приватног послодавца. Један од основних ефеката који желимо да остваримо реализацијом пројекта је да постакнемо младе на самозапошљавање и успешност у пословању и примени новостечених знања како у приватном сектору, тако и кроз покретања сопственог бизниса.

Primary Sidebar

Back To Top