Skip to content

Document Header

Уводна реч председника општине

predsednik opstine vrnjacka banja boban djurovic

Након вишегодишњег рада, истрајности и упорности, омладина Врњачке Бање – чланови канцеларије за младе као и њихови волонтери, успели су у томе да се и њихов глас чује, да активно учествују у побољшању омладинске политике и живота младих у Врњачкој Бањи.

Канцеларија за младе основана је 21. марта 2014. године , као скупштинско радно тело, уз велику подршку локалне самоуправе Врњачка Бања, волонтера који су увек били спремни да се одазову и подрже сваку иницијативу, уз веома добру сарадњу и координацију са Канцеларијама за младе из других градова и општина у Србији и Европи, а пре свега уз добру сарадњу и подршку Министарства омладине и спорта.

Иако међу најмлађима, ова канцеларија младих до сада је кроз многобројне активности, пројекте, манифестације и хуманитарне акције које је огромним трудом и у сопственој организацији спровела, као и активном приступању изради Локалног акционог плана, показала да је веома важан сегмент овог друштва који побољшава статус младих на територији општине Врњачка Бања, али доприноси и бољитку читаве наше заједнице.

Ентузијазмом, енергијом и упорношћу задужили су нас да их као локална самоуправа подржимо и омогућимо им боље институционалне, програмске и финансијске услове за рад, а све са циљем останка младих у нашој општини.

Primary Sidebar

Back To Top