Skip to content

Document Header

Расписан конкурс фонда за студије у иностранству

Расписан конкурс фонда за студије у иностранству published on

Министарство омладине и спорта са задовољством саопштава да је 15. јула 2015. године Фонд за младе таленте Републике Србије расписао Конкурс за стипендирање најбољих студената студија другог и трећег степена на универзитетима земаља чланице Европске уније и Европске асоцијације за слободну трговину (EFTA) и на водећим светским универзитетима за школску 2015-2016. годину.
fond-za-mlade-talente-stipendije-e1436860207183
Конкурс ће бити отворен до 16. октобра 2015. године, а право на стипендију ће имати студенти који уписују студије другог и трећег степена на универзитетима земаља чланице Европске уније и Европске асоцијације за слободну трговину (EFTA) и на водећим светским универзитетима
Конкурс је објављен у дневном листу „Политика“, као и на званичним интернет презентацијама Министарства омладине и спорта – www.mos.gov.rs/dositeja.
Текст конкурса, обавезан образац за пријаву на конкурс, списак водећих светских универзитета и пример изјаве о редовном студирању и боравку у иностранству можете преузети ОВДЕ.
Фонд за младе таленте је од 2008. године до данас стипендирао више од 2300 студената који су своје студије наставили у иностранству, на најбољим светскимуниверзитетима.

http://www.mos.gov.rs/vesti/aktivnosti/raspisan-konkurs-fonda-za-studije-u-inostranstvu/?lang=lat

 

Primary Sidebar

Back To Top