Skip to content

Document Header

Позив младима да се активирају кроз програм ,,Млади су закон“

Позив младима да се активирају кроз програм ,,Млади су закон“ published on

У среду 12. августа 2015. године у 14 часова, у Омладинском клубу биће представљен програм Млади су закон у оквиру кога је расписан конкурс за удружења младих и неформалне групе за реализацију пројеката.mladi su zakon

Програм МЛАДИ СУ ЗАКОН се реализује шесту годину за редом у циљу подстицања активизма и волонтирања младих широм Србије и намењен је удружењима и неформалним групама младих који желе да реализују омладинске волонтерске пројекте у циљу учешћа у акцијама заштите животне средине, уређењу јавних простора у којима млади проводе слободно време, организације активности за младе у тим просторима, промоције међугенерацијске сарадње, разумевања, толеранције и једнаких шанси за све младе, здравих и безбедних стилова живота, солидарности и хуманостиу својој локалној средини.

Вредност једног омладинског волонтерског пројекта може износити између 40.000,00 и 100.000,00 динара. Укупан износ расположивих средстава за финансирање омладинских волонтерских пројеката у Златиборском, Рашком округу и територији Косова и Метохије је 1.400.000,00 динара.
У оквиру овогодишњег програма МЛАДИ СУ ЗАКОН поред омладинских волонтерских пројеката, широм Србије се организује и 30 волонтерских кампова током лета 2015, који ће угостити младе волонтере из земље и света.

Primary Sidebar

Back To Top