Skip to content

Document Header

СМЕШТАЈ УЧЕСНИКА

Хотел Звезда
hotel zvezda vrnjacka banja
Хотел “ Звезда” има 120 једнокреветних, двокреветних и трокреветних соба. Највећи део соба је са терасом. У хотелу постоје 3 апартмана и 10 полу-апартмана.

 

Хотел Фонтана
hotel fontana vrnjacka banja
Хотел “Фонтана” се налази надомак бањског парка, а од центра Врњачке Бање је удаљен на минут лагане шетње. Хотел  је својим садржајима и изузетном локацијом погодан за извођење рекреативне наставе и екскурзија. Хотел обухвата реновирани и нереновирани-класик део. Све собе у реновираном делу садрже нов намештај, нова купатила и ТВ апарате.

.

Вила “ Рај”
vila raj vrnjacka banja
На само 800м, од центра Врњачке Бање, налази се “ Вила Рај” у прекрасном окружењу шуме Рај, иза фудбалског стадиона “Рај”

Овај прелепи објекат располаже са 65 кревета у собама и апартманима (ЦАТВ,телефон,интернет), климатизованим рестораном од око 220 места, а простор око виле”Рај”, карактерише атрактивна летња башта са 300 места, са малом речицом и водопадом унутар ње, као и покривеном бином за извођење разних програма.

Поред објекта постоји дечији забавни парк, са базенима за децу и одрасле, унутар кога постоји шанк, као и паркинг простор за око 40 возила

Primary Sidebar

Back To Top