Skip to content

Document Header

Друга конференција Националне Асоцијације канцеларија за младе

Друга конференција Националне Асоцијације канцеларија за младе published on

Дана 06.12.2013. године, у сали Амфитеатра Сава Центра, одржана је Конференција „Програмски и стратешки правци развоја Националне асоцијације канцеларије за младе“. Конференција је одржана од стране Немачке организације за међународну сарадњу – GIZ и Председништва Националне Асоцијације канцеларије за младе, у сарадњи са Министарством омладине и спорта Републике Србије.

У уводном делу конференције учеснике су поздравили испред Министарства омладине и спорта господин Ненад Боровчанин, државни секретар и госпођа Зорица Лабудовић, шеф одсека за сарадњу с младима, која је уједно била и модератор конеференције, из GIZ SoSYEP пројекта господин О5. kancelarija za mlade vrnjacka banjaливер Каинрад ((Oliver Kainrad), вођа пројекта и госпођа Даница Белић, пројектна менаџерка, као и заменик председника Националне Асоцијације канцеларије за младе, господин Добрица Јовановић.

На конференцији су представљени резултати рада Асоцијације остварени током претходних годину дана. Сви учесници на конференцији, имали су прилику да се упознају са програмским и стратешким правцима развоја Асоцијације. Чланови Председништва Асоцијација и локални координатори представили су моделе добре праксе КЗМ, које Асоцијација жели да подржи. Модели добре праксе препознати су у раду канцеларија за младе широм Србије, а не самој6. kancelarija za mlade vrnjacka banja конференцији нагласак је био на: искуству канцеларије за младе као јаване установе, радном ангажовању младих, волонтерским центрима и могућности волотерског рада, као и улози инфо центра у пружању помоћи и давању одговора на питања и потреба младих.

 

Primary Sidebar

Back To Top