Skip to content

Document Header

VIII Олимпијада спорта, здравља и културе трећег доба – Врњачка Бања

VIII Олимпијада спорта, здравља и културе трећег доба – Врњачка Бања published on

trece-doba-logo-1

 

И ове године Канцеларија за младе биће један од домаћина Олимпијаде трећег доба у Врњачкој Бањи. С обзиром да је Покрет трећег доба Србије са Организационим одбором Олимпијаде прихватио препоруку Министарства омладине и спорта, да се на Олимпијади организују Међугенерацијски сусрети јуниора и сениора и то у свим спортским дисциплинама, као и у заједничкој Ликовној радионици и Књижевним сусретима. Такође, имаћемо и активности у којима млади помажу старијима и обрнуто: обука старих од стране младих у коришћењу мобилних телефона (смс, ммс…), радионица за обуку за рад на рачунару са ИАН Телецентром и радионица на којој би старији говорили младима о својим професионалним искуствима. Чланови регионалне репрезентације сениора биће одабрани од стране учесника Олимпијаде, а чланове јуниора бираће Канцеларија за младе.

Овом приликом Вас позивамо да се пријавите и учествујете на VIII Олимпијади трећег доба-Међугенерацијска сарадња и будете део једног великог тима. Такмичење ће се вршити у 7 спортских дисциплина, а то су: 1. ШТАФЕТА – Брзо ходај, ал’ не трчи. 2. ШАХ – Играјмо шах по правилима шаховске игре 3. СТРЕЉАШТВО -Какво нам је око соколово? 4. ПИКАДО – Будимо смирени и прецизни 5. ФУДБАЛ – Прецизно са беле тачке! 6. КОШАРКА – Слободна бацања 7. РИБОЛОВ – Пецајмо на језеру Жича и уживајмо у природи.

Пријаве за екипно такмичење можете преузети prijavni obrazac-olimpijada 2015 и послати на е-маил:kzmvrnjackabanja.sc@gmail.com, а индивидуалне пријаве можете послати на е-маил адресу kzmvrnjackabanja.sc@gmail.com  и навести име, презиме, контакт телефон и спортску дисциплину за коју се пријављујете, а програм Олимпијаде можете преузети Program Olimpijada 2015

 

Primary Sidebar

Back To Top